Verhuur je voertuig Menu

Hymer klassieker voor 6 pers op avontuur

Toegevoegd aan favorieten

Specificaties

Soort voertuig
 • Type: None
 • Aantal deuren: none
 • Brandstof: None
 • Motor: none
Extra

Locatie

 • Adres: Aalscholverlaan
 • Plaats: Zeist

Omschrijving auto

Er is altijd wat te beleven onderweg met Waka. In deze 4-6 persoons camper is alle ruimte om te leven, op avontuur te gaan of gewoon bij het eerste beste weiland naar de ondergaande zon te kijken en vervolgens stiekem een nachtje te wildkamperen.

Met een wijds en hoog uitzicht vanuit de cabine is het een genot om door het landschap te rijden – perfect voor die roadtrip waar je van droomde of als je gewoon niet van stilstaan houdt.

Deze camper is ideaal om als gezin of groep vrienden voor een week of meer op pad te gaan. Er is veel bergruimte en tegelijkertijd veel leefruimte. De luifel is ideaal bij die regen en miezer, of gewoon om de was te drogen. Met Waka is er altijd wel ruimte om je te vermaken.

Achterin is een 4-8 persoons rondzit die kan worden omgebouwd tot een ruim tweepersoonsbed (200 x 160cm), ideaal voor een koppel of voor papa en mama. Voorin, boven de cockpit, is een tweepersoons hefbed (190 x 140cm) dat je kunt uitklappen als je je plekje hebt gevonden voor de nacht. Deze heeft een ter beveiliging een extra barricade aan de zijkant zodat je er niet uit kan rollen – erg handig voor de kids horen we vaak. Als laatste is de 4 persoons treinzit in het midden ook nog eens om te bouwen tot een tweepersoonsbed (190 x 120cm), vooral handig met grotere groepen of voor de opblijvers. Alle bedden liggen lekker en slaap ik met een goede vriend van ook 2 meter lang behoorlijk goed in – al helpt het als je elkaar wat beter kent. Een kussen moet je trouwens wel zelf meenemen!

Er is een provisorische douche, en eventueel een toilet. Maar voor de beeldvorming: wij nemen meestal een duik in de zee en gaan nog even naar de wc bij dat super restaurantje om de hoek. Er is een 180L drinkwatertank en een net iets grotere grijswatertank. Ruim genoeg als je de douche niet gebruikt – maar sowieso raden we aan alleen even kort af te spoelen.

Aan boord is er een 12V circuit met een 220V inverter. Met een volle huisaccu kun je zo’n 3-5 dagen 220V stroom gebruiken voor je laptop, telefoons, etc. De 12V gaat zo’n 5-7 dagen mee (als je niet continu alles aan laat natuurlijk!).

De koelkast, boiler en verwarming werken op gas. Er is een 18L LPG gastank die je met de aanwezige koppelstukken door heel Europa kunt vullen, met als backup een reserve gasfles met nog eens zo’n 10L. Hiermee kun je zo’n week lang met 3-4 personen leven. Tijdens het rijden blijft alles koud met de 12V stroom. De boiler verwarmt water tot 50-70 graden Celcius. En de verwarming kan de hele camper in no time omtoveren tot een sauna! Gelukkig zijn er daarom wat ventilatoren. Zeker voor tijdens het rijden, want bij een klassieker kunnen onderweg niet de dakramen open (kans op kwijtraken enzo).

Waka is een te gekke klassieke 1985 camper en rijdt ongeveer 1 liter op 7 km op de snelwegen. Zeker in de erg warme of erg koude dagen zul je haar goed horen werken om jullie reis tot een waar avontuur te maken. Voor ons is dat geluid een echt onderdeel van dat te gekke reisgevoel – in die zone en je gedachten en gevoelens de loop laten terwijl je radio nog net wat harder zet.

De camper heeft zo’n 150000 kilometer op de teller (best weinig voor een klassieker) en de motor is eind vorig jaar nagekeken. De banden zijn toen vervangen en zijn de boiler geïnstalleerd. De koelkast en verwarming zijn van de winter nog nagekeken.

Waka is de meest trouwe reisgenoot die je je kunt voorstellen – zorg jij goed voor haar, dan zorgt zij goed voor jou.

Het avontuur met Waka wil je niet missen. Boek je reis en dan zien we je snel om kennis te maken en je op weg te helpen!

Kijk voor een indruk en foto’s van eerdere avonturen met Waka zoek op instagram naar: coddiwomple.vanlife.

Over de verhuurder

Het avontuur van het vrije (buiten-) leven is mij op het lijf geschreven. Ik doe niks liever dan onderweg zijn naar nieuwe bestemmingen, in het oud Nederlands beter bekend als 'stiefelen'. Zo heb ik ook mijn leven ingericht: ik trek als een zogenaamde digitale nomade van stad naar stad en van land naar land, of ik rijd rond in Europa in Waka, mijn camper. Het liefst rijd ik met Waka in de wilde natuur, maar omdat ik een passie heb voor bijzondere verhalen, vooral vanuit cultureel erfgoed (oude meuk) ben ik er ook net zo vaak mee midden in de grote steden te vinden. In beide situaties geniet ik graag van het ontdekken van nieuwe geuren en smaken van andere culturen en leer ik graag die gekke lokale danspasjes. Mijn grootste tip is om met Waka te overnachten naast een water - een meertje, het strand, de oceaan of zelfs het kanaal in de stad - het biedt niet alleen een verfrissende plons maar ook een prachtig uitzicht! Dit leven ben ik erg blij mee en gepassioneerd over. Ik deel het daarom graag met jouw via dit platform, zodat ook jij er even van kan genieten :) Stuur dus snel een bericht en ga met Waka op avontuur! Deze levensstijl wordt wel eens aangehaald als #Vanlife, wie weet heb je er wel eens van gehoord. Bekijk voor een indruk hiervan mijn instagram profiel: coddiwomple.vanlife. P.S. Laat even weten wie je bent in jouw profiel. Ik krijg veel huurverzoeken en vind het altijd leuk te weten wie er met Waka op pad gaat.
 • Naam: Jeroen
 • Lid sinds: 05-05-2017
 • Aantal keer verhuurd: 0
 • Aantal voertuigen: 1
 • Woonplaats: Zoetermeer

Stuur een bericht naar Jeroen

Volg ons op social media
Copyright © SharePlanet 2018.
Website laten maken door Brandpepper.